Yeah 🎉 gefeliciteerd

Welkom bij de Kids Groente Challenge

Ik vind het zó tof dat je meedoet! De mail met de bevestiging en alle volgende stappen zit nu in je mailbox. Het kan zijn dat deze in je spamfolder zit, check deze ook als je de mail niet hebt ontvangen. Ik zet ze ook hier nog even voor je op een rijtje.

next steps

Neem de volgende stappen

Stap

1

Volg het speciale instagram account

Meld je vast aan via de button hieronder. Op dit account start de challenge op maandag 19 september. Het weekend van 17 september laat ik je toe! 

Schrijf je vast in voor de masterclass

Weigert je kind ook wel eens groenten of hoor je vaak “Dit lust ik niet?”. In deze speciale LIVE masterclass deel ik vier onmisbare inzichten die het groente eten makkelijker maken. Belangrijk: Je moet je hier apart voor inschrijven omdat deze niet via Instagram wordt gegeven. Schrijf je hieronder in.

Stap

2