Bedankt voor het aanvragen van het complete weekmenu

Je ontvangt binnen enkele minuten het e-book in je inbox. Voor nu ben ik benieuwd of je je in het onderstaande herkent?

“Mijn kind wil niet eens proeven.”

Het eten is vaak een strijd. Je hebt iets nieuws gekookt en je kind raakt het eten niet eens aan. Je merkt dat je steeds uitkomt op dezelfde (niet mega voedzame) maaltijden.
5/5

De opbouw van het programma is echt goed!

“Complimenten hoe het programma in elkaar zit. Tijdens het luisteren schrijf ik vragen op, maar die worden elke keer in een van de modules beantwoord. De opbouw is echt goed.  Van focus op maaltijdrituelen, opvoedstijl en regels wat overloopt in variëren. Ik ben superblij met de keuze om dit te volgen! We zijn pas bij module 3, maar de strijd aan tafel is al weg!” 

Roos, moeder van een zoon (4 jaar)

5/5

Er wordt niet meer gegooid met eten en zelfs geproefd!

“Dankzij het programma hebben wij nuttige handvatten gekregen zodat het aan tafel een stuk gezelliger is. Er wordt minder met eten gegooid en er wordt zelfs door onze dreumes geproefd. We zijn heel blij met deze veranderingen. Het is een lang proces en we houden het nu vol. Verder heeft het programma ons geleerd dat je ook lol mag hebben tijdens de eetmomenten. Dit werkt enorm bevorderend. Ik kan het KidsPROEF Beter Eten-programma aan iedereen aanraden!”

Renske, moeder van een zoon (1 jaar)

Wat als ik je vertel dat het anders kan!

Wil jij ook zo graag dat je kind gevarieerder gaat eten? En weer nieuwe voeding probeert zonder het te weigeren? Wil je maaltijden zonder strijd, onderhandelingen of iPad? Verlang jij naar een situatie dat eten gewoon ontspannen is en dat er weer plezier aan tafel is? Wil je weten hoe gezonde voeding er voor jouw kind uit kan zien en hoe je zeker weet dat je kind geen voedingstoffen mist?

Maar heb jij net dat zetje nodig om de verandering in te zetten?

Wil jij ook dat je kind opgroeit tot een gezonde eter?

Dan gaat dit programma jou helpen om dat te bereiken:

Het KidsPROEF Beter Eten-programma. 

Dit is hét programma dat afrekent met stress aan tafel en helpt kieskeurige eters beter en gevarieerder te leren eten, mét voeding die gezond is voor hun groei en ontwikkeling.

kind eet langzaam

Wacht niet langer tot het vanzelf beter wordt’.

Maar stop de strijd en start met een volledig plan dat ieder aspect van het (leren) eten van je kind raakt! Ik geef je stap-voor-stap de kennis, tools én inspiratie om jouw kind te laten opgroeien tot een gezonde eter!

Ik heb als kindervoedingsexpert en moeder van 3 kinderen een unieke stap-voor-stap aanpak ontwikkeld waarin al mijn kennis en ervaring samenkomt. Dit geeft jou alle tools om van jouw kindje een avontuurlijke eter te maken. Je leert niet alleen HOE je kindje met plezier gezonde voeding laat eten, maar ook WAT gezonde voeding is. Zodat je zeker weet dat je kind de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt.

Je wilt je kind de beste start geven in het leven. Je weet dat gezonde voeding erg belangrijk is voor je kind.

Je wilt ze leren dat er zoveel meer te eten is dan pizza en pasta. En tegelijkertijd wil je ook dat ze een gezonde relatie met voeding krijgen. 

Maar hoe doe je dit…. en waar moet je beginnen?

Het KidsPROEF Beter Eten-programma bevat:

7 videomodules, 10+ lessen

Het Kidsproef Beter Eten-programma is een groepscoachingsprogramma. Dit betekent dat je start samen met andere ouders die hetzelfde als jij doormaken. Er zijn 7 modules en meer dan 10 lessen die je allemaal op je eigen tempo kunt bekijken. Naast videolessen krijg je werkboeken met praktische opdrachten. Zo heb jij ALLE kennis in huis om van GEZOND eten een FEESTJE te maken!

5 x Live Q&A

Je doet het niet alleen. Ik organiseer 5 x een live Q&A van 60 minuten via Zoom waarin ik al je vragen beantwoord! De Q&A wordt opgenomen dus als je een keertje niet kan, kun je de replay nakijken. Je hebt dus je eigen kindervoedingscoach binnen handbereik!

Werkbladen, scripts, templates en 55 recepten

Naast de nodige theoretische kennis is het ook super praktisch. Bij elke module zitten werkbladen met opdrachten. Je kunt de opgedane kennis dus meteen toepassen. Ook krijg je scripts (zodat je precies weet wat je moet zeggen tijdens de maaltijd) en leuke kids werkbladen met activiteiten die je samen met je kind kunt doen om eten weer leuk te maken. Natuurlijk krijg je ook lekkere, gezonde recepten zodat je boordevol inspiratie zit! Dit programma bevat alles om jouw voedingsavontuur weer leuk en makkelijk te maken!

Besloten community

Er is een speciale besloten Facebook-community. Hier kun je samen met andere ouders ervaringen, tips, inspiratie, vragen en kleine en grote successen uitwisselen. Want weet je… je bent niet de enige die hier tegenaan loopt. Het is belangrijk als moeders dat we elkaar kunnen helpen en supporten.

Voor wie is dit programma geschikt?

Dit programma is voor jou geschikt als je je kinderen hebt tussen de (bijna) 1 en 6 jaar en ze op een leuke en ontspannen manier aan het eten wil krijgen en ze wilt bijbrengen dat gezond eten leuk is! Als je klaar bent met die strijd aan tafel en toe bent aan een stap-voor-stap aanpak in plaats van hier en daar een tip toe te passen.  Of als je mama bent van een (bijna) dreumes en juist wilt weten hoe je kieskeurig eetgedrag kunt voorkomen!

Herken jij je in een van deze situaties?

Twijfel dan niet langer. Stop de strijd aan tafel en start met een gezond eetpatroon!

Voor wie is dit programma niet geschikt?

Als je er OK mee bent dat je niet gevarieerd eet, je gezonde voeding niet belangrijk vindt of als je er geen tijd in wilt investeren. 

Inhoud van het

KidsPROEF Beter Eten-programma

module:

01

Begrijp het GEDRAG van je kind en de juiste ROLVERDELING

We starten met de basis: begrijp het gedrag van je kind. Deze module vormt de fundering voor het aanleren van nieuwe gewoontes. Je leert in de module over opvoedstijlen, wat normaal gedrag is en wat je van een kind kunt verwachten. Je leert over de regel van gedeelde verantwoordelijkheid en hoe je dit kunt toepassen om de druk van de maaltijden af te halen.

Start met de juiste maaltijdomgeving en STOP de strijd

Je leert hoe een succesvolle maaltijdomgeving opzet en een positieve maaltijdroutine creëert. Een juiste maaltijdomgeving is essentieel bij het voorkomen of stoppen van kieskeurig eetgedrag. Ook leer je in deze module precies wat je wel en niet moet zeggen aan tafel, hoe je over eten tegenover je kind kunt praten en hoe het ideale bord eruitziet. Je leert meer over de ‘gouden regel’ die een eind maakt aan de machtsstrijd. 

module:

02

module:

03

Serveer maaltijden waarmee je PROEVEN stimuleert

Je weet nu hoe je de beste maaltijdomgeving opzet. In deze module leer je HOE serveer je de maaltijden aan je kind serveert zodat hij ze ook daadwerkelijk gaat eten. Je leert verschillende maaltijdstrategieën die ervoor zorgen dat de maaltijd geproefd wordt in plaats van geweigerd. Ook leer je hoe je over eten kunt praten met je kind – passend bij zijn leeftijd.

De kracht van BLOOTSTELLING

In deze module leer je bewezen succestechnieken zodat je langzaam de lijst van voedingsmiddelen van je kind kunt uitbreiden. Je leert wat ‘veilige voeding’ is en hoe je dit kunt inzetten. Je leert hoe je kunt variëren met verschillende voedingsmiddelen en krijgt recepten om mee aan de slag te gaan.

module:

04

module:

05

SPELEN met ETEN: het belang van ‘sensory play’.

Deze module draait om ‘sensory play’. Een heel belangrijke en wetenschappelijk onderbouwde techniek om kinderen langzaam vertrouwd te laten raken met nieuwe voedingsmiddelen. Peuters en kleuters leren door te spelen. Je leert hoe je spelen met eten kunt inzetten en je krijgt hele toffe werkbladen voor je kind waarmee hij net als een ‘wETENschapper’ nieuwe voeding kan ontdekken.

Creatief met gezonde voeding: zo maak je eten LEUK

In deze module leer je hoe je creatief om kunt gaan met gezonde voeding. Een broccoli gaat het niet winnen van een donut: maak dus een feestje van gezond eten! Ontdek welke tools je kunt inzetten om de maaltijden weer leuk te maken. Je krijgt volop inspiratie om zelf aan de slag te gaan! Ook leer je over het belang van food educatie en weet je na deze module hoe je kinderen meer kennis en vaardigheden kan aanleren op het gebied van gezonde voeding

module:

06

module:

07

Wat is GEZONDE kindervoeding?

Je weet nu HOE je je kindje beter kunt laten eten. Maar… WAT geef je je kind te eten? In deze module leer je welke voeding en voedingsstoffen een opgroeiend kind nodig heeft zodat hij zich optimaal ontwikkelt.  Ook leer je meer over probiotica en basissuppletie; welke vitaminen heeft een kind nodig? Je weet je na deze module hoe je de ideale maaltijd égezonde tussendoortjes samenstelt.

Als bonus krijg je:

  • Exclusieve KidsPROEF recepten voor ontbijt, lunch, avondeten & snacks (t.w.v. 29,95)
  • KidsSTART-pakket met toffe keukenitems om eten weer leuk te maken (t.w.v. 29,95)
  • Templates en handige overzichten om jouw leven als mama makkelijker te maken: invul weekmenu, mini-gids vitamines & supplementen, mini-gids mealpreppen (t.w.v. 39,95) 

extra:

bonus

Investering

Voor slechts 5 maandelijkse betalingen van 50 euro krijg je alle kennis, tools én inspiratie om jouw kind op te laten groeien tot een gezonder eter. Je kunt er ook voor kiezen om in een keer het bedrag van 247 euro te betalen. 

5 MAANDELIJKSE BETALINGEN VAN

€50

(inc. btw)

eenmalig

€247

(inc. btw)

Garantie

Succes gegarandeerd! Heb je alle adviezen opgevolgd en heeft je kind compleet geen vorderingen in zijn eetpatroon, dan gaan we samen in gesprek hoe we jouw kind verder kunnen helpen. 

Ben jij klaar voor verandering?

Ik ben er voor jou om de frustratie van de strijd aan tafel om te zetten in vertrouwen en plezier aan tafel. Ik geef je deskundige maaltijdstrategieën, wetenschappelijk onderbouwd voedingsadvies en ik ben natuurlijk zelf ook moeder – dus ik weet hoe het is.

Hallo, ik ben Viviènne

Ik ben kindervoedingscoach, orthomoleculair therapeut en zelf moeder van drie dochters (1, 3 en 6 jaar). Ik weet als geen ander hoe uitdagend gezond koken met een druk gezin kan zijn. En hoe frustrerend het is als je heerlijk en gezond gekookt hebt, maar je kind het niet eens wil proeven. 

Inmiddels eten mijn eigen kinderen goed. Maar mijn oudste 2 meiden hebben mijn skills aardig op de proef gesteld. Strijd aan tafel, borden die onaangeroerd bleven. Ik weet precies waar je doorheen gaat, mama! Ook tegen mij zeiden mensen “het is een fase”. Maar hoe fijn is het als jij precies weet hoe je hiermee om moet goed gaan. Zodat het gedrag niet erger wordt en je kindje minder gaat eten. Maar juist stap-voor-stap meer. Zodat eten weer een feestje wordt! 

Dit gebeurt er als je niet instapt

En hoe is dit als voorbeeld voor zijn (toekomstige) broers of zussen? 

Dit gebeurt er als je wél instapt:

Bovendien zit je boordevol nieuwe inspiratie om van gezond eten een feestje te maken!

5/5

De opbouw van het programma is echt goed!

“Het KidsPROEF Beter Eten-programma geeft duidelijke handvaten en tips over hoe je je kind goede eetgewoontes aanleert en samen eten weer gezellig wordt. Viviènne laat je ook kritisch naar jezelf kijken, het eetgedrag van een kind ligt niet alleen bij je kindje zelf. Ze leert je hoe je in bepaalde situaties aan tafel kunt inspelen. Als ouder vind je veel dingen vanzelfsprekend of logisch, maar zij laat je zien hoe kinderen situaties zien en interpreteren. Dankzij het programma heb ik geen stress meer aan tafel. Er wordt weer geproefd. Er ligt minder druk op het avondeten omdat er overdag meer groenten wordt gegeten. Verder heb ik heel veel gezonde recepten gekregen voor het ontbijt, lunch en avondeten. Zo eten we ook nog lekker gevarieerd!”

 

Kim, moeder van 2 kinderen (3,5 en 1,5)

5/5

Het eten wordt niet alleen geproefd, maar ook gegeten

“Ik vind het programma heel leerrijk. Kleine aanpassingen in onze eetgewoonten brengen steeds weer grote veranderingen met zich mee. Het programma heeft ons veel gebracht. Rust aan tafel, een succesvol maaltijdritueel en het eten wordt niet alleen geproefd, maar ook daadwerkelijk gegeten. ” 

 

Cindy, moeder van een dochter (1 jAAR)

Veelgestelde vragen

Dit programma is geschikt voor moeders van kinderen van 1 t/m 6 jaar. Maar ook als je kind jonger is – is het juist slim om met het programma mee te doen. Als je kindje rond de 10 maanden oud is ontstaan vaak de eerste eetgewoontes. Ze ontwikkelen smaakvoorkeuren en willen langzaam meer controle hebben over het eten. Kieskeurig eetgedrag kan zich rond deze leeftijd al ontwikkelen. Als je dan weet hoe je ermee moet omgaan kan je erger in de toekomst voorkomen.

Juist dan is het programma geschikt – je leert hoe je je kinderen kunt laten opgroeien tot gezonde eters en hoe je eventuele problemen in de toekomst kunt voorkomen.

Dit programma bevat geen medische adviezen en vervangt ook geen advies van een arts. Neem even persoonlijk contact met mij op als je twijfels hebt en stuur een mail naar info@kidsvoeding.nl 

In het programma leer je stap voor stap hoe je gezonde eetgewoontes ontwikkelt. Het programma is ook geschikt voor kinderen met allergieën: maar ik ga niet dieper in op allergieën. Wij eten thuis heel veel gluten- en zuivelvrij. De recepten die je erbij krijgt zijn recepten die wij zelf veel eten. Ze zijn voorzien van labels: glutenvrij en zuivelvrij. 

Dat is zeker geen probleem! Ik leer je tips en tricks om gezond eten voor je kids leuk en makkelijk te maken, zonder dat je daarvoor heel lang in de keuken hoeft te staan. De recepten zijn ter inspiratie – maar je kunt het programma ook doorlopen zonder de recepten te maken.

Dit zie ik vaker. En wat er meestal gebeurt is dat de partner snel bijdraait zodra de verandering positief is ingezet, Je kunt de modules ook samen bekijken. Ze zijn kort en makkelijk om naar te luisteren. Het Beter Eten-Programma werkt het best als beide ouders goed begrijpen wat de methode is en hoe je deze in kleine stappen kunt implementeren. 

Je hebt meteen toegang tot het programma. 

Het programma start binnenkort weer!

Je kan vast je gegevens achterlaten voor een plekje op de wachtlijst. Dit is geheel vrijblijvend en je wordt dan als eerste op de hoogte gehouden als het Beter Eten-programma weer van start gaat.