Ervaringen

Wat anderen zeggen over mij als kindervoedingscoach

Vanwege problematisch eetgedrag van mijn jongste zoon (1,5) ben ik bij Vivienne terecht gekomen. Via de vragenlijst die ik voorafgaand aan de intake kreeg, kon ik van te voren al duidelijk in kaart brengen wat het probleem is. Tijdens de intake werd ik hartelijk ontvangen door Vivienne. Meteen viel mij op hoe grondig zij was voorbereid en hoeveel uitzoekwerk zij al had gedaan. We hebben tijdens de intake de vragenlijst doorgenomen en Vivienne heeft mij uitleg gegeven over voeding in het algemeen en over mijn vragen specifiek. Meteen heeft zij al een aantal tips gegeven waarmee ik aan de slag ben gegaan. En met succes! Ik zat bijzonder vast in de situatie rondom het eetgedrag van mijn zoontje en een frisse en professionele blik van buitenaf doet dan zo veel! Ik heb veel vertrouwen in het verdere traject bij Vivienne! – Sara, moeder van 2 zoons (2 en 4 jaar)

Onze jongste dochter van inmiddels bijna 1 jaar heeft verborgen reflux en reageert overgevoelig op bepaalde voedingsstoffen. Door een combinatie van deze dingen groeit ze niet voldoende. Naast een medisch traject bij de kinderarts zijn we bij Viviènne terecht gekomen voor voedingsadvies. Viviènne helpt ons de juiste keuzes te maken met betrekking tot de voeding van onze dochter. Zij geeft precies aan welke voedingsstoffen belangrijk zijn voor haar groei en heeft voldoende ideeën zodat we kunnen variëren met het eten dat we haar aanbieden. Viviènne haar uitgebreide kennis over voeding en creativiteit met recepten zorgen voor gevarieerde, nieuwe ideeën. – Claire, moeder van 3 dochters

Ik wilde je heel even een berichtje sturen om je t bedanken voor je super fijne adviezen! Onze oudste heeft nu in 3 weken tijd al zóveel minder last van dr eczeem! Had niet kunnen hopen dat t eigenlijk zo simpel zou zijn. Dus dank dank dank! – Lisa, moeder van Nyne (5 jaar)