Ervaringen

Wat anderen zeggen over mij als kindervoedingscoach

“Viviènne heeft voor Kindercentrum Marijtje Doets gekeken naar het voedingsbeleid en hoe we deze nog gezonder en aantrekkelijker konden maken. Na een hele prettige kennismaking hebben wij een heel mooi en overzichtelijke presentatie gekregen. Het advies bestond uit meerdere tips en variaties. Dit was ontzettend prettig en we konden daardoor direct het een en ander veranderen en aanpassen. Wij zijn zeer tevreden en zullen zeker in de toekomst nog gaan samenwerken met Vivienne.” Stephanie de Kruijk , Financieel Directeur bij Kindercentrum Marijtje Doets in Almere.

“Viviènne heeft ons geholpen om de rust en het plezier aan tafel weer terug te vinden. Daarnaast zijn wij zelf tot besef gekomen dat het oké is als hij een keer niets of minder eet en dat mijn zoontje daar waarschijnlijk genoeg aan heeft. Dit brengt ons zoveel meer rust. De tips en recepten om door de dag heen (ontbijt / lunch en snackmomenten) meer met groente te voorzien helpt hierin zeker. Onze zoon eet nu gevarieerder en heeft meer eetlust ipv zijn honger te stillen met ranja / (groente)sap / (groente)knijpfruitzakjes e.d. Helemaal top!” Ingrid de Graaf, moeder van zoon (2 jaar)

“Viviènne biedt hele goede handvaten aan hoe het terug gezellig wordt aan tafel en hoe je kindje plots wel wil proeven en smakelijk eet wanneer de strijd weg is. Het zijn nét die kleine ’tips and trics’ die het bij ons gedaan hebben. Ik zou het consult onmiddellijk opnieuw doen en kijk heel erg uit naar het ‘Beter Eten-programma” Nathalie Schelpe, moeder van zoontje (1 jaar)

“Viviènne heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik goed bezig ben en dat ik met geduld en de door haar bedachte creativiteit mijn zoontje van de warme maaltijden kan laten proeven. Meer water drinken in plaats van sap is met haar tips ook gelukt! Fijn om een professionele blik op te situatie te hebben van iemand die niet je familie of partner is.” Maartje Joosten, moeder van zoon (2,5 jaar)

“Het consult met Viviènne heeft ons veel inspiratie en houvast gegeven. We hebben al onze vragen kunnen stellen en we hebben een handig schema op maat hoe we de komende maanden de hapjes voor onze dochter op een voor haar goede manier kunnen opbouwen. Superfijn!” Daphne Verweij, moeder van Suze (0 jaar).

“Viviènne is een professionele voedingsdeskundige die mij op een laagdrempelige manier heeft meegenomen in de wereld van gezonde voeding. Mijn beide kindjes hebben last van eczeem en zijn goede eters. Ze heeft gekeken naar mijn persoonlijke situatie en daarop gericht advies gegeven. Heel erg fijn! Buiten het feit dat ze een heel prettig persoon is om mee te praten en te sparren. Dankjewel!” Laura Schmeitz, moeder van een zoon (3) en dochter (2).

“Ik heb een KidsSTART consult gehad bij Viviènne voor mijn dochter van 8 maanden. Ik liep vast in het aanbieden van gevarieerde voeding. Door alle informatie die je over de eerste hapjes kunt vinden, vond ik het lastig om goede en weloverwogen keuzes te maken. Naast veel informatie over wat een maaltijd voor (de allerkleinste) kinderen het beste kan bevatten (rekening houdend met de darmrijping), heb ik veel tips, tricks, recepten en ook handvatten over voeding van Vivienne gekregen. Na het consult heb ik vertrouwen in het verder aanbieden van vaste voeding. Ik heb een schema ontvangen hoe ik de dagen kan vullen met eetmomenten/ eten/ slapen/ etc., wat ik in welke maand kan aanbieden qua voeding en waar ik allemaal rekening mee kan houden. Het is fijn om bevestiging en duidelijkheid te hebben. Ik zou iedere ouder die twijfels heeft, aanraden om een consult af te nemen. Viviènne bedankt!” Freya te Broekhorst, moeder van 2 dochters (8 maanden en 7 jaar)

“Vanwege problematisch eetgedrag van mijn jongste zoon (1,5) ben ik bij Viviènne terecht gekomen. Via de vragenlijst die ik voorafgaand aan de intake kreeg, kon ik van te voren al duidelijk in kaart brengen wat het probleem is. Tijdens de intake werd ik hartelijk ontvangen door Vivienne. Meteen viel mij op hoe grondig zij was voorbereid en hoeveel uitzoekwerk zij al had gedaan. We hebben tijdens de intake de vragenlijst doorgenomen en Vivienne heeft mij uitleg gegeven over voeding in het algemeen en over mijn vragen specifiek. Meteen heeft zij al een aantal tips gegeven waarmee ik aan de slag ben gegaan. En met succes! Ik zat bijzonder vast in de situatie rondom het eetgedrag van mijn zoontje en een frisse en professionele blik van buitenaf doet dan zo veel! Ik heb veel vertrouwen in het verdere traject bij Vivienne!” – Sara Nuijten, moeder van 2 zoons (2 en 4 jaar)

“Onze jongste dochter van inmiddels bijna 1 jaar heeft verborgen reflux en reageert overgevoelig op bepaalde voedingsstoffen. Door een combinatie van deze dingen groeit ze niet voldoende. Naast een medisch traject bij de kinderarts zijn we bij Viviènne terecht gekomen voor voedingsadvies. Viviènne helpt ons de juiste keuzes te maken met betrekking tot de voeding van onze dochter. Zij geeft precies aan welke voedingsstoffen belangrijk zijn voor haar groei en heeft voldoende ideeën zodat we kunnen variëren met het eten dat we haar aanbieden. Viviènne haar uitgebreide kennis over voeding en creativiteit met recepten zorgen voor gevarieerde, nieuwe ideeën. – Claire Rodenberg, moeder van 3 dochters

“Ik wilde je heel even een berichtje sturen om je t bedanken voor je super fijne adviezen! Onze oudste heeft nu in 3 weken tijd al zóveel minder last van dr eczeem! Had niet kunnen hopen dat t eigenlijk zo simpel zou zijn. Dus dank dank dank!” – Lisa Hahn, moeder van een dochter (5 jaar)