Gratis masterclass Eerste Hapjes 

Zo geef je je baby die gezonde start in het eerste jaar

In deze nieuwe masterclass leer je alles over babyhapjes voor die gezonde start in het eerste jaar. Deze masterclass is voor jou als je in verwachting bent of als je ouder bent van een baby tot en met 1 jaar en de eerste hapjes meteen goed wilt aanpakken! 

Hai, ik ben Viviènne

Ik ben kindervoedingscoach, moeder van drie prachtige dochters en oprichter van de Kidsvoeding Academy en kidsvoeding.nl . Ik help ouders hun kinderen beter en gevarieerder te laten eten. Vanaf de eerste hapjes tot kieskeurige peuter en kleuters. Want we willen allemaal dat onze kinderen gelukkig zijn. Dat ze gezond zijn. En dat ze zich zo goed mogelijk ontwikkelen. We willen ze de allerbeste start in het leven geven. Maar wat is de beste start precies? Wat is nou écht gezonde voeding voor een kinderlijf in de groei?

Ik ben er om jouw twijfels over (op)voeding om te buigen naar vertrouwen. Om jou de kennis én tools te geven voor die allerbeste start van je kindje. Al vanaf het eerste hapje tot en met kieskeurige peuters en kleuters.  Inmiddels hebben tienduizenden ouders mijn masterclasses, workshops en cursussen al met plezier gevolgd. Samen maken we van gezonde voeding een feestje!

Al meer dan 1000 ouders gingen je voor!

IMG_1573