Mijn diensten

 Als kindervoedingcoach is het mijn missie om ervoor te zorgen dat kinderen door middel van de juiste voeding zich optimaal kunnen ontwikkelen en presenteren. Maar wat is die juiste voeding? Ik help je hier graag bij. Dit is mijn aanbod. Staat jouw vraagstuk er niet bij? Bel of mail me voor een vrijblijvend gesprek.

Ik help gezinnen alle vraagstukken rondom gezonde voeding. Je kunt bij mij terecht voor een los consult waar ik je advies geef over een bepaald onderwerp zoals bijv. glutenvrij eten of eerste hapjes. Of kies voor een persoonlijk coachingstraject. 

Ik kijk graag mee met het voedingsbeleid en geef advies. Dit doe ik voor scholen, kinderdagverblijven, bedrijven en sportverenigingen. Ook geef ik voorlichting d.m.v. presentaties of workshops over bijv. het belang van de eerste 1000 dagen en over voedingsstoffen en hun werking op het lichaam. Ook een presentatie aan ouders over bijv. hoe je snel een makkelijk een gezonde lunch(trommel) maakt behoort tot de mogelijkheden. 

Schrijven en spreken over kindervoeding

Met mijn Bachelor Journalistiek op zak, mijn jarenlange content ervaring bij creatieve bureaus én mijn expertise in gezonde kindervoeding ben ik de ideale tekstschrijver als het over voeding en kinderen gaat. Ik schrijf allerlei soorten tekst. Denk aan blogs, achtergrondverhalen of columns voor websites en tijdschriften. Ook kun je mij boeken als spreker over gezonde kindervoeding op een event.  Bel of mail me voor de mogelijkheden.