Voedingsadvies voor gezinnen

Vind jij een gezond kinderlijf ook belangrijk?

Maar zie je soms door de bomen het bos niet meer op het gebied van gezonde voeding en vind jij het lastig de juiste keus te maken voor je gezin? Heeft jouw kindje last van gezondheidsklachten zoals buikpijn, huidproblemen of vermoeidheid? Of is het avondeten veranderd in een strijdtoneel?

Voor wie ben ik er?

Voor alle gezinnen met kinderen die tegen een voedingsvraagstuk aanlopen. Als kindervoedingscoach help ik ouders met….

√ Kieskeurige eters

Voor veel ouders zijn dit herkenbare situaties:
– Groenten gaat er maar lastig in
– Beland het eten vaker op de grond dan in de mond?
– Wil je graag wat gezonde alternatieven voor de broodmaaltijd?
– Twijfel je weleens of je kind voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt?
– Eet jouw kind het liefst de ‘3 p’s’ (pizza, patat en pannenkoeken).
– Zie je inmiddels bijna op tegen de maaltijd?
– Of kook je maar het liefst zo simpel mogelijk: “want ze lusten het anders toch niet”.

Ik help je graag! Gezond eetgedrag kun je aanleren. Ik leg je graag uit waarom voeding en kinderen een uitdagende combinatie zijn. Ik leg uit waar het gedrag vandaan komt én geef je tools om eetgewoontes te veranderen.

√ Kinderen met klachten 

Heeft jouw kind klachten zoals eczeem, vermoeidheid, een opgezette buik, slaapproblemen, oorntstekingen of andere klachten? Vaak vinden deze een oorsprong in een verkeerd voedingspatroon. Voeding werkt namelijk op diverse manieren in op ontstekingen en de gevoeligheid hiervoor. In ons coachingstraject neem ik jullie eetpatroon en leefstijl onder de loep en maken we een plan van aanpak om te klachten te verminderen. Dit doen we altijd in kleine stappen en met behulp van een persoonlijk weekmenu.

Voeding speelt een sleutelrol. Iedere hap die je neemt kan je darmflora en daarmee je immuunsysteem positief of negatief beïnvloeden.

√ Een gezonde leefstijl en eetpatroon

De supermarkten staan vol met producten die claimen gezond te zijn. Suikervrije limonade, biologische speltkoekjes. Maar zijn deze producten écht goed voor een kinderlijfje in de groei? En is zuivel wel of niet goed voor je kind? En kies je dan voor volle of juist magere producten? Wie weet nog wat gezonde voeding is. Door de wirwar aan informatie raakt menig ouder de weg kwijt. Ik geef ik je graag de antwoorden op al deze vragen! Ook bied ik je inspiratie voor de broodtrommel, krijg je exclusieve recepten voor gezonde tussendoortjes en maak ik een persoonlijk weekmenu voor je.

Mijn aanpak als kindervoedingscoach

Ik begeleid gezinnen met maatwerk. Ieder gezin is uniek. Ik focus me in ons coachingstraject vooral op wat wél werkt in plaats van wat niet goed gaat en samen stellen we doelen op. We starten altijd met een (gratis) kennismaking. Dit kan live, per mail of telefonisch. Hierin beschrijf je alvast kort waar je tegenaan loopt. Ik stuur je vervolgens een intakeformulier en vraag je om drie dagen een voedingsdagboek bij de houden. Deze bespreken we tijdens de uitgebreide intakesessie (1,5 uur). Aan het eind van de intake bespreken we de mogelijkheden voor het vervolgtraject. Dit kunnen losse vervolgconsulten (45 min.) zijn of een persoonlijk voedingsplan op maat. Uiteraard is er gelegenheid om tussendoor vragen te stellen of feedback te krijgen.

Mijn tarieven

Los consult (45 min.)
75
Kom je voor het eerst? Dan doen we eerst een uitgebreide intake van 90 min. inc. voedingsanalyse (€90)
Een los consult is geschikt voor kortdurende advies, vragen rondom gezonde voeding of voor een persoonlijk weekmenu (bijv. hulp bij glutenvrij eten)
✅ Persoonlijk advies
Boek een consult
Gezond Gezin Basis
287
Dit traject is geschikt voor terugkerende klachten, problemen rondom voeding en het aanleren van gezond eetgedrag bij kinderen.
✅ Uitgebreide intake
✅ Voedingsanalyse
✅ 3 consults
✅ Tussentijds contact via email of whatsapp
✅ Recepten inc. snacks en lunchtrommelideeën
✅ GRATIS Kids STARTpakket
Ja, ik wil gratis kennismaken!
Gezond Gezin Uitgebreid
487
Een exclusief traject met persoonlijke en intensieve begeleiding voor het hele gezin. Ideaal voor drukke gezinnen met weinig tijd. Ik geef stap-voor-stap begeleiding.
✅ Uitgebreide intake
✅ Voedingsanalyse
✅ 6 consults
✅ Tussentijds contact via email of whatsapp
✅ Recepten inclusief snacks en lunchtrommelideeën
✅ Toegang tot exclusieve recepten + video's
✅ Handige checklists & printables
✅ GRATIS Kids STARTpakket
Ja, ik wil gratis kennismaken!