Mijn aanpak als kindervoedingscoach

Een kinderlijf is volop in de groei en om zich optimaal te kunnen ontwikkelen heeft het de juiste macronutriënten, vitaminen en mineralen nodig. De juiste voeding heeft heel veel invloed op de ontwikkeling van het kind, het wel of niet tot uiting komen van bepaalde genen (epigenetica) én de gezondheid op latere leeftijd. 

Het is mijn missie om kinderen béter en gezonder te laten eten. Van de eerste hapjes tot kids in de puberleeftijd. In mijn aanpak ga ik uit vanuit een voedingspatroon gebaseerd op whole foods. Dit betekent heel simpel meer pure en natuurlijke voeding zoals groente en fruit en minder bewerkte voeding en minder granen en zuivel. Heel veel klachten zooals eczeem, buikklachten, acne, ooronstekingen maar ook niet ‘stil kunnen zitten’ en concentratieprobleem hebben een oorsprong in een verkeerd voedingspatroon.

"Dat lust ik wél"

Gaan groenten er bij jouw kindje er doorgaans niet goed in? Wil je kind niets nieuws proeven en is zijn eetpatroon heel eenzijdig? Ik weet hoe je je voelt! De meest gehoorde opmerking die ik kreeg destijds was:  “gewoon laten gaan, het is een fase”. Maar helemaal niets doen is niet de oplossing. En ik weet inmiddels dat hoe jij reageert op je kindje wel degelijk invloed heeft of je kindje wel of niet eet.  

Gezond eetgedrag kun je aanleren. En daar heeft je kindje z’n hele leven profijt van. Ik heb hier een uniek programma voor ontwikkeld. Ik leer je  waar het gedrag vandaan komt én ik geef je kant-en-klare bewezen voedingsstrategieën en tools om eetgewoontes te veranderen. Je leert niet alleen hóe je je kindje gezond opvoedt. Maar ook wát de beste voeding is. Zodat je kindje meer proeft, meer lust en gevarieerder gaat eten. Mét voeding die écht gezond is voor een kinderlijf in de groei. Om je kindje beter te laten eten heb ik het KidsPROEF Beter Eten-programma ontwikkeld. Dit hét programma dat afrekent met stress aan tafel en kieskeurige eters weer laat proeven. Met voeding die gezond is voor opgroeiende kinderlijfjes. 

Persoonlijk traject

Heb je liever persoonlijke begeleiding? Ik help je graag in een 1:1 traject. We plannen altijd eerst een (gratis) kennismaking in om te kijken of jouw wensen aansluiten. Dan starten we met een intakeformulier waarin ik je vraag om drie dagen een voedingsdagboek bij te houden. Deze bespreken we tijdens de uitgebreide intakesessie. Daarna kun je meteen aan de slag met de eerste adviezen. We maken een afspraak voor het vervolgtraject en we gaan aan de slag met een gedetailleerd voedingsplan voor jouw kind(eren). Tussentijds is er alle ruimte om jouw vragen te beantwoorden. 

Investering: €679 of €929 (inc. btw) 

Kids Start consult

Een eenmalig consult is geschikt voor kortdurende vragen over bijvoorbeeld de eerste hapjes of over gezonde voeding voor kinderen. Begin je nu met vier of met zes maanden met de vaste voeding? ? Wat is een geschikt eerste hapje? Wanneer kan je welke voeding introduceren en hoe? Hoe zit het met allergenen? En wat kun je doen als je kindje klachten heeft zoals reflux of gevoelige darmen? Al je vragen worden beantwoord. Na het boeken van het consult krijg je direct toegang tot mijn agenda om het consult in te plannen.

Investering: €149 (inc. btw) 

Deze ouders gingen je voor:

Mijn tarieven voor persoonlijke begeleiding

Kids Start consult

Dit consult is geschikt voor jou als je kortdurende vragen hebt over baby- of kindervoeding.
149
 • Persoonlijk voedingsadvies (45 minuten)
 • Handige (introductie)schema's
 • Factsheets over voeding
 • Kidsproof recepten

Gezond Gezin Basis

Dit traject is geschikt voor terugkerende klachten en problemen rondom voeding.
679
 • Uitgebreide intake (75 minuten)
 • Voedingsanalyse
 • 3 consults (45 minuten)
 • Tussentijds contact via whatsapp of mail
 • Recepten en snackideeën
Populair

Gezond Gezin Premium

Een exclusief traject met persoonlijke en intensieve begeleiding. Ideaal voor drukke gezinnen.
929
 • Uitgebreide intake (75 minuten)
 • Voedingsanalyse
 • 6 consults (45 minuten)
 • Tussentijds contact via whatsapp of mail
 • Recepten en snackideeën