Samenvatting bestelling tonen
€169,00
Product Subtotaal
BabyProef Eerste Hapjes Cursus
  × 1
169,00
Subtotaal 169,00
Totaal 169,00 (inclusief 29,33 21% BTW)

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
BabyProef Eerste Hapjes Cursus
  × 1
169,00
Subtotaal 169,00
Totaal 169,00 (inclusief 29,33 21% BTW)

Betaling

Eenmalige aanbieding
Dagschema gids met melkvoeding, slaap en hapjes!
Je ontvangt een compleet pakket met dagschema's inc. handige cheat sheets met belangrijke ontwikkelingen per maand op het gebied van eten en slapen. Deze gids met dagschema's is alleen te koop met de Eerste Hapjes Cursus.
14,95 9,95
50 recepten met korting
Maak je cursus compleet met dit complete digitale receptenboek met 50 nieuwe recepten. Al meer dan 1000 tevreden ouders gingen je voor!
  • Recepten voor ontbijt, lunch, tussendoortjes én avondeten
  • Alle recepten zijn volledig afgestemd op de voedingsbehoefte van jonge kinderen
  • Alle recepten zijn op basis van whole foods: natuurlijke voeding zonder toevoegingen
  • Veel recepten zijn gluten- en koemelkvrij 
19,95 14,95
Zo zit je nooit meer zonder inspiratie!

In mijn allernieuwste mini cursus ‘gezonde tussendoortjes’ krijg je weer HEEL VEEL inspiratie voor lekkere en vullende snacks voor je kind. Die écht gezond zijn en alle voedingsstoffen bevatten die kleine kinderlijfjes nodig hebben. Inclusief receptenboek! 

49,00 39,00
Al meer dan 400 ouders gingen je voor!
Hoe ga je om met suikers voor kids Een unieke workshop waarin je niet alleen leert HOE je een gezonde en ontspannen relatie met voeding voor kinderen opbouwt, maar ook WAT je kinderen kunt geven als gezonde traktaties, tussendoortjes en toetjes. Je leert o.a. wat suikers doen met kids, hoe je omgaat met ongezonde voeding buitenshuis , snoepadvies per leeftijd en we duiken de supermarkt in zodat jij makkelijker die bewuste keus kunt maken. Inclusief gloednieuw receptenboek.
49,00 39,00
Met nieuwe recepten & toffe printbales!

In deze gloednieuwe workshop 'Een gezonde lunchtrommel' laat ik je zien dat het écht niet moeilijk is om te varieren met gezonde lunchtrommels. Je leert wat kinderen in de groei écht nodig hebben qua voeding. Welke voedingstoffen helpen om je op school goed te kunnen concentreren en zorgen voor genoeg energie gedurende die drukke schooldagen? En hoe kun je makkelijk en snel gezonde én lekkere lunchtrommels vullen?
Inclusief:
- 15 nieuwe receptkaarten
- vele handige printables zoals planners, spiekbriefjes en lunchtommel mix&match kaarten

35,00 25,00
BabyProef Eerste Hapjes Cursus

Dit is dé cursus die jouw baby met plezier gezond en gevarieerd leert eten! Aan het eind van de cursus weet je precies welke voeding je in welke fase aan je baby geeft, hoe je dit kunt serveren en wanneer je naar de volgende stap kunt gaan. Zodat jouw baby opgroeit tot een blije en avontuurlijke eter!

Testimonials

Elsemiek
moeder van Phillip (6 maanden)
Lees verder
"De lessen en tips zijn helemaal gericht op vol vertrouwen beginnen aan het vast voedingsavontuur. Je leert het tempo van je kindje observeren en dit geeft veel rust. De opdeling van de lessen en blokjes is heel fijn. De downloads met bijvoorbeeld de producten tips klikt ook heel fijn door. We worden echt gerust gesteld door jou in de jungle aan informatie op internet en social media. We volgen daardoor met vertrouwen het tempo van Philip."
Ruth
moeder van Abel (9 maanden)
Lees verder
"Ik wilde het bij mijn tweede zoontje graag anders aanpakken dan bij mijn eerste zoontje. We waren al wel spelenderwijs wat begonnen met eten proeven met de Rapley methode. Ik zocht hierover info op het internet uit blogs etc. Maar ik merkte dat we maar wat aan het doen waren. Een boek met de Rapley methode zag ik niet echt zitten en daarbij wilde ik eigenlijk graag een combinatie maken met hapjes en Rapley. Toen kwam deze cursus op precies het juiste moment voorbij. Het gaf me vertrouwen in hoe ik deze combinatie het beste kon aanpakken. Ook leer je wat handig is om in huis te hebben, hoeveel baby's eten en krijg je heel veel inspiratie! Deze cursus heeft mij zoveel zekerheid gegeven over het eetgedrag van mijn baby. Aanrader wat mij betreft!"