Samenvatting bestelling tonen
€125,00
Product Subtotaal
Ticket KidsPROEF Beter Eten live-programma
  × 1
125,00
Subtotaal 125,00
Totaal 125,00 (inclusief 21,69 21% BTW)

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Ticket KidsPROEF Beter Eten live-programma
  × 1
125,00
Subtotaal 125,00
Totaal 125,00 (inclusief 21,69 21% BTW)

Betaling

  • Selecteer je bank

Exclusieve aanbieding!
Maak de cursus compleet met de 'Eet de Regenboog' bundel.  Zo wordt het ontdekken van nieuwe voedingsmiddelen een spannend avontuur voor kinderen! Leer kinderen spelenderwijs over de magie van hun lijf, de superkracht van voeding en de voordelen van een gevarieerd eetpatroon. Inc. activiteiten voor kids (vanaf 2 jaar) en tips hoe je over voeding praat met kinderen.
14,95 9,95
Exclusieve aanbieding!
BudgetPROEF receptenboek
In dit BudgetPROEF Receptenboek laat ik zien hoe je op een creatieve manier met de meest betaalbare ingrediënten heel lekker kunt koken met groente in de hoofdrol! Alle recepten zijn zonder vlees
Maak van groente eten een feestje! Dit zijn weer 35 nieuwe recepten!
19,95 14,95
Ticket live Q&A's en community

Exclusieve ticket voor oud deelnemers en deelnemers zelfstudie programma. Doe mee met het live programma. We starten 1 oktober!

Testimonials

Manon
moeder van Raf (3)
Lees verder
“Superfijn programma met echt heel tips & tricks die makkelijk toe te passen zijn! Onze kleine groenteweigeraar begint nu echt veel te proeven! Zo blij dat we hieraan begonnen zijn!!! Het programma bevat bovendien allemaal leuke extra bonussen die we allemaal hebben uitgeprint en veel gebruiken!”
Kim
moeder moeder van Morris (3,5) en Venna (1,5)
Lees verder
“Het programma van Viviènne geeft duidelijke handvaten en tips over hoe je je kind goede eetgewoontes aanleert en samen eten weer gezellig wordt.
Suzanne
moeder van Siep (6) Pim (3) en Mijs (1)
Lees verder
“Ik vind het programma heel waardevol. Het zorgt ervoor dat ik bewust bezig ben met voeding. De methode spreekt mij erg aan om het anders te doen richting mijn kinderen. Viviènne heeft mij laten zien dat ik door op een andere manier met eten om te gaan veel kan bereiken.”