Samenvatting bestelling tonen
€49,00
Product Subtotaal
Minicursus 'Hoe ga je om met suikers voor kids'
  × 1
49,00
Subtotaal 49,00
Totaal 49,00 (inclusief 8,50 21% BTW)

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Minicursus 'Hoe ga je om met suikers voor kids'
  × 1
49,00
Subtotaal 49,00
Totaal 49,00 (inclusief 8,50 21% BTW)

Betaling

  • Selecteer je bank

Exclusieve aanbieding!
Met de 'Eet de Regenboog' bundel maak je het ontdekken van nieuwe voedingsmiddelen een spannend avontuur voor kinderen! Leer kinderen spelenderwijs over de magie van hun lijf, de superkracht van voeding en de voordelen van een gevarieerd eetpatroon. 
14,95 9,95
Exclusieve aanbieding!
Een gezonde lunchtrommel Je leert wat kinderen in de groei écht nodig hebben qua voeding. Welke voedingstoffen helpen om je op school goed te kunnen concentreren en zorgen voor genoeg energie gedurende die drukke schooldagen? En hoe kun je makkelijk en snel gezonde én lekkere lunchtrommels vullen? Inclusief receptkaarten, planners, handige spiekbriefjes en veel meer!
49,00 34,00
Mini cursus 'Zo ga je om met suikers en kids'

NU met BONUSLES 'Hoe ga je om met de overload aan snoep rondom de feestagen'

Dit zeggen deelnemers over de vorige workshop:

Nicolien
Lees verder
"Dit is een heel volledige, praktische en inspirerende workshop! Dikke aanrader. Op basis van deze inhoud kun je zelf goed onderbouwde keuzes maken. Voor mij enerzijds een bevestiging dat ik goed op weg ben en anderzijds een motivatie om nog meer zelf te gaan maken. Heel fijn!"
Denise
Lees verder
"Vorige week volgde ik de online webinar hoe ga je om met suikers. Wat was het ontzettend inspirerend, zo fijn om er weer eens even bewust over na te denken en mee bezig te zijn. Met alle tips en adviezen loop ik nu heel anders rond in de supermarkt en ben ik ook weer bezig met veel zelf te maken. Want waar ik vaak dacht dat het allemaal veel werk was, blijkt dit toch vaak helemaal niet het geval. Ik betrek ook veel meer de kinderen bij deze bezigheden waardoor we samen meteen een gezellige activiteit hebben. Zowel mijn eigen kindjes als mijn gastkindjes genieten van elke maal."
Ilja
Lees verder
"Erg waardevolle webinar met veel informatie over hoe om te gaan met kinderen en suiker. En ook tips waar je echt wat aan hebt! Bedankt!"