Samenvatting bestelling tonen
€14,95
Product Subtotaal
Eet de regenboog bundel
  × 1
14,95
Subtotaal 14,95
Verzending
Totaal 14,95 (inclusief 1,23 9% BTW)

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Eet de regenboog bundel
  × 1
14,95
Subtotaal 14,95
Verzending
Totaal 14,95 (inclusief 1,23 9% BTW)

Betaling

  • Selecteer je bank

Exclusieve aanbieding!
Hoe ga je om met suikers voor kids Een unieke workshop waarin je niet alleen leert HOE je een gezonde en ontspannen relatie met voeding voor kinderen opbouwt, maar ook WAT je kinderen kunt geven als gezonde traktaties, tussendoortjes en toetjes. Je leert o.a. 👉 Hoe je voorkomt dat je kinderen geobsedeerd raken door zoet - en wat je kunt doen ze dit al zijn! 👉 Wat suiker doet bij kinderen 👉 De basisprincipes voor een gezonde relatie met voeding 👉 Hoe je omgaat met ongezonde voeding buitenshuis (opa en oma, traktaties, feestjes etc.) 👉 Snoepadvies per leeftijd 👉 Hoe je makkelijk zelf gezonde tussendoortjes kunt maken (zonder suiker) Na aankoop ontvang je de mail met de opname en het receptenboekje. NB. Dit gaat om een digitaal product en dit kun je niet retourneren.
49,00 39,00
Regenboog bundel

Met de 'Eet de Regenboog' bundel maak je het ontdekken van nieuwe voedingsmiddelen een spannend avontuur voor kinderen! Leer kinderen spelenderwijs over de magie van hun lijf, de superkracht van voeding en de voordelen van een gevarieerd eetpatroon.

Testimonials

Femke
Lees verder
"Wat een feestje om deze activiteiten met je kinderen te doen! De regenboogkleuren spreken enorm tot de verbeelding en wij gebruiken dit nu echt als tool om over voeding te praten en om onze zoon meer te leren over gevarieerde voeding. Hij vindt het invullen van de regenboog eetkaart zo leuk dat het zelfs al heeft geleid tot het proeven van nieuwe voeding!"