Samenvatting bestelling tonen
€169,00
Product Subtotaal
BabyProef Eerste Hapjes Cursus
  × 1
169,00
Subtotaal 169,00
Totaal 169,00 (inclusief 29,33 21% BTW)

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
BabyProef Eerste Hapjes Cursus
  × 1
169,00
Subtotaal 169,00
Totaal 169,00 (inclusief 29,33 21% BTW)

Betaling

  • Selecteer je bank

Exclusieve aanbieding
Voorbeeld dagschema's melkvoeding, slaap en hapjes!
Je ontvangt een compleet pakket met dagschema's inc. handige cheat sheets met belangrijke ontwikkelingen per maand op het gebied van eten en slapen. Deze dagschema's zijn alleen verkrijgbaar als pakket bij aankoop van de Eerste Hapjes Cursus.
14,95 9,95
Exclusieve aanbieding!
Maak je cursus compleet met dit complete digitale receptenboek met 50 nieuwe recepten. Al meer dan 1000 tevreden ouders gingen je voor!
  • Recepten voor ontbijt, lunch, tussendoortjes én avondeten
  • Alle recepten zijn volledig afgestemd op de voedingsbehoefte van jonge kinderen
  • Alle recepten zijn op basis van whole foods: natuurlijke voeding zonder toevoegingen
  • Veel recepten zijn gluten- en koemelkvrij 
19,95 14,95
BabyProef Eerste Hapjes Cursus

Dit is dé cursus die jouw baby met plezier gezond en gevarieerd leert eten! Aan het eind van de cursus weet je precies welke voeding je in welke fase aan je baby geeft, hoe je dit kunt serveren en wanneer je naar de volgende stap kunt gaan. Zodat jouw baby opgroeit tot een blije en avontuurlijke eter!

Testimonials

Elsemiek
moeder van Phillip (6 maanden)
Lees verder
"De lessen en tips zijn helemaal gericht op vol vertrouwen beginnen aan het vast voedingsavontuur. Je leert het tempo van je kindje observeren en dit geeft veel rust. De opdeling van de lessen en blokjes is heel fijn. De downloads met bijvoorbeeld de producten tips klikt ook heel fijn door. We worden echt gerust gesteld door jou in de jungle aan informatie op internet en social media. We volgen daardoor met vertrouwen het tempo van Philip."
Ruth
moeder van Abel (9 maanden)
Lees verder
"Ik wilde het bij mijn tweede zoontje graag anders aanpakken dan bij mijn eerste zoontje. We waren al wel spelenderwijs wat begonnen met eten proeven met de Rapley methode. Ik zocht hierover info op het internet uit blogs etc. Maar ik merkte dat we maar wat aan het doen waren. Een boek met de Rapley methode zag ik niet echt zitten en daarbij wilde ik eigenlijk graag een combinatie maken met hapjes en Rapley. Toen kwam deze cursus op precies het juiste moment voorbij. Het gaf me vertrouwen in hoe ik deze combinatie het beste kon aanpakken. Ook leer je wat handig is om in huis te hebben, hoeveel baby's eten en krijg je heel veel inspiratie! Deze cursus heeft mij zoveel zekerheid gegeven over het eetgedrag van mijn baby. Aanrader wat mij betreft!"