Samenvatting bestelling tonen
€149,00
Product Subtotaal
BabyProef Eerste Hapjes Cursus
  × 1
149,00
Subtotaal 149,00
Totaal 149,00 (inclusief 25,86 21% BTW)

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
BabyProef Eerste Hapjes Cursus
  × 1
149,00
Subtotaal 149,00
Totaal 149,00 (inclusief 25,86 21% BTW)

Betaling

  • Selecteer je bank

Exclusieve aanbieding
Voorbeeld dagschema's melkvoeding, slaap en hapjes!
Je ontvangt een compleet pakket met dagschema's inc. handige cheat sheets met belangrijke ontwikkelingen per maand op het gebied van eten en slapen. Deze dagschema's zijn alleen verkrijgbaar als pakket bij aankoop van de Eerste Hapjes Cursus.
14,95 9,95
Exclusieve aanbieding!
Maak je cursus compleet met dit complete digitale receptenboek met 50 nieuwe recepten. Al meer dan 1000 tevreden ouders gingen je voor!
  • Recepten voor ontbijt, lunch, tussendoortjes én avondeten
  • Alle recepten zijn volledig afgestemd op de voedingsbehoefte van jonge kinderen
  • Alle recepten zijn op basis van whole foods: natuurlijke voeding zonder toevoegingen
  • Veel recepten zijn gluten- en koemelkvrij 
19,95 14,95
BabyProef Eerste Hapjes Cursus

Dit is dé cursus die jouw baby met plezier gezond en gevarieerd leert eten! Aan het eind van de cursus weet je precies welke voeding je in welke fase aan je baby geeft, hoe je dit kunt serveren en wanneer je naar de volgende stap kunt gaan. Zodat jouw baby opgroeit tot een blije en avontuurlijke eter!

Testimonials

Samantha
moeder van Emilia (6 maanden)
Lees verder
"Ik vind Viviènne's aanpak heel leuk, met name het fun element en ook de focus op echt gezond eten voor kinderen. Ze heeft ons geholpen met heel fijn advies over hoe we onze dochter van 6 maanden meer geïnteresseerd kunnen krijgen in vast voedsel. Binnen een paar dagen zagen we al de effecten ervan. Ik zou Vivienne zeker aanraden als je vragen hebt over je baby en (gezond) eten!"
Ninette
moeder van Naëma (6 maanden)
Lees verder
'Wij wilden graag starten met vaste voeding met stukjes voor onze dochter. Maar we wisten niet hoe we moesten starten en wat precies de juiste aanpak is. Ook omdat onze dochter soms reageerde op voedingsmiddelen door de borstvoeding.Viviènne heeft ons fijne tips en tricks gegeven. Viviènne heeft veel kennis en het is fijn om vol zelfvertrouwen deze ontzettend leuke nieuwe fase te gaan starten."