Samenvatting bestelling tonen
€379,00
Product Subtotaal
KidsPROEF Beter Eten - Programma
  × 1
379,00
Subtotaal 379,00
Totaal 379,00 (inclusief 65,78 21% BTW)

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Your Products

Product
Quantity
Price
KidsPROEF Beter Eten-programma in 4 termijnen betalen1
90,00 every maand
+
Oorspronkelijke prijs was: €100,00.Huidige prijs is: €90,00.
KidsPROEF Beter Eten - Programma1
+
Oorspronkelijke prijs was: €379,00.Huidige prijs is: €339,00.

Je bestelling

Product Subtotaal
KidsPROEF Beter Eten - Programma
  × 1
379,00
Subtotaal 379,00
Totaal 379,00 (inclusief 65,78 21% BTW)

Betaling

  • Selecteer je bank

Activieitenbundel: spelenderwijs gevarieerd eten!
Met de 'Eet de Regenboog' bundel maak je het ontdekken van nieuwe voedingsmiddelen een spannend avontuur voor kinderen! Leer kinderen spelenderwijs over de magie van hun lijf, de superkracht van voeding en de voordelen van een gevarieerd eetpatroon. 
14,95 9,95
Extra module: gezonde lunchtrommel
In vier stappen maak jij gevarieerde en gezonde lunchtrommels voor je kind! Na deze workshop zit je weer boordevol inspiratie voor meer dan 40 verschillende lunchtrommels en tienuurtjes. Inc. handige eetswitches en inspiratie voor brood en beleg. Je ontvangt alle materialen om zelf aan de slag te gaan, inclusief 15 recepten, spiekbriefjes en planners!
35,00 25,00
Extra module: Suiker en kids
Hoe ga je om met suikers voor kids Een unieke workshop waarin je niet alleen leert HOE je een gezonde en ontspannen relatie met voeding voor kinderen opbouwt, maar ook WAT je kinderen kunt geven als gezonde traktaties, tussendoortjes en toetjes. Inc. snoepadvies per leeftijd + omgaan met snoep buitenshuis. Ook duiken we de supermarkt schappen in! Waar kun je op lettten?  Nu inc. gratis receptenboek met gezonde tussendoortjes, traktaties en toetjes & bonusles snoep tijdens de feestdagen.
49,00 35,00
kinderen proeven
KidsPROEF Beter Eten-programma

Hét 12 weken programma dat helpt kieskeurige eters weer gevarieerd en gezond te eten, mét voeding die hun groei en ontwikkeling ondersteunt.

Testimonials

Marieke
moeder van Valentijn van 2 en Madelief van 0
Lees verder
“Superfijn programma. Heel waardevol is ook de combinatie tussen de filmpjes in de modules, de eventuele opdrachten die je voor jezelf kunt maken, de Facebook community met andere deelnemers en de live Q&A.. Het maakt het een compleet programma waar je veel uit kunt halen, en in je eigen tempo. Ook zijn er veel heel nuttige downloads waar ik al veel gebruik van gemaakt heb. Mijn zoontje van 2 jaar oud heeft al stappen gemaakt met eten (van groenten). Ik heb weer vertrouwen dankzij dit programma en alle info en tools van Viviènne. Bedankt!”
Claire
moeder Zoë 2,5 jaar en Marly 10 maanden
Lees verder
“Voor ouders die graag meer onderliggende informatie willen over het duurzaam verbeten van het plezier en eet kwaliteit van hun kinderen/gezin raad ik deze cursus enorm aan! De modules zijn enorm toegankelijk en makkelijk toepasbaar. Niet alles zal bij jou van toepassing zijn, maar alles is een fase en wat nu nog niet speelt kan nog gaan spelen. Ik vind alle informatie enorm waardevol. Ook vind ik Viviènne heel erg betrokken en ze doet enorm haar best passende oplossingen te vinden voor problemen waar je tegen aan loopt. Ze heeft enorm veel kennis en dat is echt een verrijking omdat het daardoor nóg toepasbaarder wordt voor je eigen situatie."
Quirine
moeder van Floris van 21 maanden
Lees verder
“Het KidsPROEF Beter Eten-programma overtreft mijn verwachtingen. Het is zo'n uitgebreid programma vol informatie, tips, trics, eigen ervaringen. Het is een heel toegankelijk programma voor iedereen die interesse heeft in (kids)voeding. Zelfs als je kind al goed eet is dit programma altijd een aanvulling. Daarnaast hoef je geen sterrenchef te zijn om de recepten te volgen, maar geeft het je zoveel nieuwe inzichten op het gebied van eten voor kinderen. De Q&A sessies zorgen ervoor dat je ook nog je eigen vragen kunt stellen/ervaringen kunt delen met anderen. We hebben al zoveel winst behaald: geen afleiding meer nodig met eten, meer gevarieerd en onbekend eten en meer plezier tijdens de eetmomenten. Ik zou het programma iedereen aanraden.”