Samenvatting bestelling tonen
€245,00
Winkelmandje Subtotaal
Beter Eten Zelfstudie-programma
  × 1
245,00
Subtotaal 245,00
Totaal 245,00 (inclusief 42,52 21% BTW)

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Beter Eten Zelfstudie-programma
  × 1
245,00
Subtotaal 245,00
Totaal 245,00 (inclusief 42,52 21% BTW)

Betaalmethode

  • Selecteer je bank

Exclusieve aanbieding!
BudgetPROEF receptenboek Dit receptenboek bevat maar liefst 35 nieuwe, easy en gezonde recepten voor het hele gezin. Allemaal zonder vlees. Ik wil je laten zien dat gezond eten niet de hoofdprijs hoeft te kosten.

In dit BudgetPROEF Receptenboek laat ik zien hoe je op een creatieve manier met de meest betaalbare ingrediënten heel lekker kunt koken! Ik deel handige tips & tricks hoe jij zowel tijd als geld kunt besparen én minder voedsel verspilt dankzij een handige bewaarwijzer.
Groente eten is nog nooit zo leuk geweest! 

Het boek is digitaal en krijgt na betaling een downloadlink in je mail. Je kunt het boek niet retourneren.
 

19,95 14,95
kinderen proeven
Zelfstudie

Ga zelf aan de slag! Bij deze cursus zit geen begeleiding. Wel is er een mogelijkheid voor upgraden naar het live gedeelte van het groepscoachingsprogramma in september. Je kunt direct beginnen.

Testimonials

Marieke
moeder van Valentijn van 2 en Madelief van 0
Lees verder
“Superfijn programma. Heel waardevol is ook de combinatie tussen de filmpjes in de modules, de eventuele opdrachten die je voor jezelf kunt maken, de Facebook community met andere deelnemers en de live Q&A.. Het maakt het een compleet programma waar je veel uit kunt halen, en in je eigen tempo. Ook zijn er veel heel nuttige downloads waar ik al veel gebruik van gemaakt heb. Mijn zoontje van 2 jaar oud heeft al wel wat stappen gemaakt met eten (van groenten). Met nog wat meer inzet (vanuit ons als ouders) komt hij er wel. Dat vertrouwen heb ik nu, dankzij dit programma en alle info en tools van Viviènne. Bedankt!”
Claire
moeder Zoë 2,5 jaar en Marly 10 maanden
Lees verder
“Voor ouders die graag meer onderliggende informatie willen over het duurzaam verbeten van het plezier en eet kwaliteit van hun kinderen/gezin raad ik deze cursus enorm aan! De modules zijn enorm toegankelijk en makkelijk toepasbaar. Niet alles zal bij jou van toepassing zijn, maar alles is een fase en wat nu nog niet speelt kan nog gaan spelen. Ik vind alle informatie enorm waardevol. Ook vind ik Viviènne heel erg betrokken en ze doet enorm haar best passende oplossingen te vinden voor problemen waar je tegen aan loopt. Ze heeft enorm veel kennis en dat is echt een verrijking omdat het daardoor nóg toepasbaarder wordt voor je eigen situatie."
Quirine
moeder van Floris van 21 maanden
Lees verder
“Het KidsPROEF Beter Eten-programma overtreft mijn verwachtingen. Het is zo'n uitgebreid programma vol informatie, tips, trics, eigen ervaringen. Het is een heel toegankelijk programma voor iedereen die interesse heeft in (kids)voeding. Zelfs als je kind al goed eet is dit programma altijd een aanvulling. Daarnaast hoef je geen sterrenchef te zijn om de recepten te volgen, maar geeft het je zoveel nieuwe inzichten op het gebied van eten voor kinderen. De Q&A sessies zorgen ervoor dat je ook nog je eigen vragen kunt stellen/ervaringen kunt delen met anderen. We hebben al zoveel winst behaald: geen afleiding meer nodig met eten, meer gevarieerd en onbekend eten en meer plezier tijdens de eetmomenten. Ik zou het programma iedereen aanraden.”