NIEUWE MINI CURSUS

Gezonde tussendoortjes

Easy lekkere én gezonde tussendoortjes voor kids

Het is dé meest gestelde vraag die ik krijg als kindervoedingscoach én moeder van drie dochters: wat zijn écht gezonde tussendoortjes zónder dat je uren in de keuken hoeft te staan?

Want natuurlijk vinden we het belangrijk om die kleine maagjes te voorzien van de juiste voedingstoffen. Maar soms is de inspiratie voor die tussendoortjes even ver te zoeken. 

Als drukbezette ouder ben je soms al blij als er een maaltijd op tafel staat. En die tussendoortjes? Je komt soms niet verder dan wat crackers, groente of fruit of een snackbordje op z’n tijd.

Soms sta je bij het tussendoortjes schap van de supermarkt  en duizelt het je. Wat zijn nu die gezonde keuzes?

Je leert het allemaal in deze de gloednieuwe cursus inclusief live workshop gezonde tusssendoortjes! 

Bonus: inclusief 3 kookvideo's

Mijn meest bekeken video’s zijn filmpjes waarin ik samen met mijn dochter Pip (3) kook of bak. Niet alleen leuk en inspirerend voor ouders, maar óók voor kinderen! Als bonus krijg je drie nieuwe kookvideo’s met Pip! Laat je kind zien hoe je samen aan de slag kunt in de keuken! Met deze kooklessen voor kids wordt je kind een échte mini foodie! 

Na deze cursus....

Voor wie is deze cursus?

Vind jij de gezondheid van je kindje belangrijk en wil jij je kind zoveel mogelijk goede voedingstoffen meegeven voor een optimale groei en ontwikkeling? En wil jij graag makkelijke en gezonde tussendoortjes aan je kind geven? En is jouw kindje tussen de 8 maanden en 8 jaar oud?

Dan mag je deze minicursus  niet missen!

Als je als eens eerder een workshop hebt gevolgd weet je dat je giga veel inspiratie krijgt en natuurlijk allemaal NIEUWE lekkere, makkelijke en gezonde recepten!

eerdere cursus en workshop reviews

+1000 tevreden ouders gingen je voor

Investering cursus

gezonde tudsendoortjes

inclusief 3 bonusvideo's koken met kids

€49

(inc. btw)

Hi, ik ben Viviènne

Ik ben kindervoedingscoach en ik help ouders bij het gezond (op)voeden van hun kinderen. Van eerste hapje tot kieskeurige peuters en kleuters.  Ik ben zelf ook moeder en heb drie dochters van 3, 5 en 7 jaar. Wist je dat de basis voor gezonde eetgewoonten al in de kinderjaren worden gelegd? 

We leven in een wereld waarin we een overload aan informatie krijgen. En het is het lastig je antwoorden te vinden. Je leest blogs, instagram posts en krijgt advies van het consultatiebureau. Maar veel informatie is tegenstrijdig en je twijfelt of je het wel goed doet. Ik weet precies hoe het voelt. Als moeder van drie kinderen heb ik ook de stress, verwarring, de zorgen en het overweldigende gevoel ervaren dat gepaard gaat met het gezond (op)voeden van je kinderen. 

Ik ben er jouw twijfels over (op)voeding in vertrouwen om te zetten. Ik combineer mijn kennis als kindervoedingscoach en de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van voeding samen mét mijn ervaring als moeder én de ervaringen van de duizenden ouders die ik inmiddels al heb mogen inspireren met mijn tips, workshops, receptboeken  en cursussen.