Yes, je aanvraag is gelukt!
Ik heb 50% korting voor je!

Alleen vandaag kun je mijn digitale BudgetPROEF receptenboek met 35 recepten & en heel veel tips en tricks om geld én tijd te besparen op je maaltijden met 50% korting aanschaffen. Zo kom jij écht niet zonder inspiratie te zitten!

BudgetPROEF receptenboek voor €9,95 i.p.v. €19,95

Exclusieve aanbieding

Afronden

35 recepten voor ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes met groente in de hoofdrol!

Al meer dan +1000 enthousiaste ouders gingen je voor!

Stephanie
Lees verder
"Wat een te gek kookboek. Zo heerlijk en duidelijk geschreven. Ben meteen samen met mijn 3 jarige meisje de bananencake gaan bakken. Hebben er bietjes en zoete aardappel in gedaan. De roze cake werd omgedoopt tot prinsessencake en werd heerlijk opgepeuzeld. Hoorde geregeld mmmm terwijl ze erg kieskeurig is. Ze had al wat vitamientjes op bij het ontbijt. Dochtertje blij en mama ook. Echt heel blij met je boek. Dikke aanrader!"
Lauren
Lees verder
"Nog niet alle recepten hebben we uitgeprobeerd, maar degene die we hebben gemaakt zijn een groot succes! (En yes, want de kritische eter eet stiekem toch de groentes op). Prinsessenpoffertjes en speculaascupcakes zijn hier favoriet ❤️. Het zijn gemakkelijke recepten die in een handomdraai gemaakt zijn, dat zelfs ik ze maken kan."
Nienke
Lees verder
"Soms mis ik zelf wat inspiratie, dit boek en de andere boeken/informatie van Vivienne helpen mij altijd! Leuke en gemakkelijke recepten, snel klaar en bijna allemaal geschikt om in bulk te maken en in te vriezen."
Renate
Lees verder
"Super receptenboek weer! Makkelijke, maar vooral lekkere en leuke recepten wat heel goed in de smaak valt bij mijn zoontje en ook mijn man;)"
Previous
Volgende

Zo wordt gevarieerd eten wel heel eenvoudig!
Geschikt voor het hele gezin!

nu met 50% korting

€19,95

€9,95