De masterclass kortingsactie geldt tot:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Supertof dat je bij de masterclass
'van lust ik niet naar proef ik wel' was!

Start nu met en gevarieerd eetpatroon en laat je kind opgroeien tot een gezonde eter!

KidsPROEF Beter Eten-zelfstudie programma

Dit is hét programma dat afrekent met stress aan tafel en helpt kieskeurige eters beter en gevarieerder te leren eten, mét voeding die gezond is voor hun groei en ontwikkeling. Jij kunt nu instappen met een speciale masterclass korting van €46!

kinderen proeven

Zelfstudie

€245

nú €199

(inc. btw)

Ga zelf aan de slag! Bij deze cursus zit geen begeleiding. Wel is er een mogelijkheid voor upgraden naar het live gedeelte van het groepscoachingsprogramma in september. Je kunt direct beginnen.

“Mijn kind wil niet eens proeven.”

Het eten is vaak een strijd. Je hebt iets nieuws gekookt en je kind raakt het eten niet eens aan. Je merkt dat je steeds uitkomt op dezelfde (niet mega voedzame) maaltijden.

Wat als ik je vertel dat het anders kan!

Wil jij ook zo graag dat je kind gevarieerder gaat eten? En weer nieuwe voeding probeert zonder het te weigeren? Wil je maaltijden zonder strijd, onderhandelingen of iPad? Verlang jij naar een situatie dat eten gewoon ontspannen is en dat er weer plezier aan tafel is? Wil je weten hoe gezonde voeding er voor jouw kind uit kan zien en hoe je zeker weet dat je kind geen voedingstoffen mist?

Maar heb jij net dat zetje nodig om de verandering in te zetten?

cursus reviews

Deze ouders gingen je voor en de resultaten zijn verbluffend.

Wil jij ook dat je kind opgroeit tot een gezonde eter?

Dan gaat dit programma jou helpen om dat te bereiken:

Het KidsPROEF Beter Eten-
zelfstudie programma. 

Dit is hét programma dat afrekent met stress aan tafel en helpt kieskeurige eters beter en gevarieerder te leren eten, mét voeding die gezond is voor hun groei en ontwikkeling.

Wacht niet langer tot het vanzelf beter wordt’.

Maar stop de strijd en start met een volledig plan dat ieder aspect van het (leren) eten van je kind raakt! Ik geef je stap-voor-stap de kennis, tools én inspiratie om jouw kind te laten opgroeien tot een gezonde eter!

Ik heb als kindervoedingsexpert en moeder van 3 kinderen een unieke stap-voor-stap aanpak ontwikkeld waarin al mijn kennis en ervaring samenkomt. Dit geeft jou alle tools om van jouw kindje een avontuurlijke eter te maken. Je leert niet alleen HOE je kindje met plezier gezonde voeding laat eten, maar ook WAT gezonde voeding is. Zodat je zeker weet dat je kind de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt.

Je wilt je kind de beste start geven in het leven. Je weet dat gezonde voeding erg belangrijk is voor je kind.

Je wilt ze leren dat er zoveel meer te eten is dan pizza en pasta. En tegelijkertijd wil je ook dat ze een gezonde relatie met voeding krijgen. 

Maar hoe doe je dit…. en waar moet je beginnen?

Voor wie is dit programma geschikt?

Dit programma is voor jou geschikt als je je kinderen hebt tussen de (bijna) 1 en 6 jaar en ze op een leuke en ontspannen manier aan het eten wil krijgen en ze wilt bijbrengen dat gezond eten leuk is! Als je klaar bent met die strijd aan tafel en toe bent aan een stap-voor-stap aanpak in plaats van hier en daar een tip toe te passen.  Of als je mama bent van een (bijna) dreumes en juist wilt weten hoe je kieskeurig eetgedrag kunt voorkomen!

Herken jij je in een van deze situaties?

Twijfel dan niet langer. Stop de strijd aan tafel en start met een gezond eetpatroon!

Inhoud van het

KidsPROEF Beter Eten-zelfstudieprogramma

module:

01

Begrijp het GEDRAG van je kind en de juiste ROLVERDELING

We starten met de basis: begrijp het gedrag van je kind. Deze module vormt de fundering voor het aanleren van nieuwe gewoontes. Je leert in de module over opvoedstijlen, wat normaal gedrag is en wat je van een kind kunt verwachten. Je leert over de regel van gedeelde verantwoordelijkheid en hoe je dit kunt toepassen om de druk van de maaltijden af te halen.

Start met de juiste maaltijdomgeving en STOP de strijd

Je leert hoe een succesvolle maaltijdomgeving opzet en een positieve maaltijdroutine creëert. Een juiste maaltijdomgeving is essentieel bij het voorkomen of stoppen van kieskeurig eetgedrag. Ook leer je in deze module precies wat je wel en niet moet zeggen aan tafel, hoe je over eten tegenover je kind kunt praten en hoe het ideale bord eruitziet. Je leert meer over de ‘gouden regel’ die een eind maakt aan de machtsstrijd. 

module:

02

module:

03

Serveer maaltijden waarmee je PROEVEN stimuleert

Je weet nu hoe je de beste maaltijdomgeving opzet. In deze module leer je HOE serveer je de maaltijden aan je kind serveert zodat hij ze ook daadwerkelijk gaat eten. Je leert verschillende maaltijdstrategieën die ervoor zorgen dat de maaltijd geproefd wordt in plaats van geweigerd. Ook leer je hoe je over eten kunt praten met je kind – passend bij zijn leeftijd.

De kracht van BLOOTSTELLING voor een gevarieerd eetpatroon

In deze module leer je bewezen succestechnieken zodat je langzaam de lijst van voedingsmiddelen van je kind kunt uitbreiden. Je leert wat ‘veilige voeding’ is en hoe je dit kunt inzetten. Je leert hoe je kunt variëren met verschillende voedingsmiddelen en krijgt recepten om mee aan de slag te gaan.

module:

04

module:

05

SPELEN met ETEN: het belang van ‘sensory play’.

Deze module draait om ‘sensory play’. Een heel belangrijke en wetenschappelijk onderbouwde techniek om kinderen langzaam vertrouwd te laten raken met nieuwe voedingsmiddelen. Peuters en kleuters leren door te spelen. Je leert hoe je spelen met eten kunt inzetten en je krijgt hele toffe werkbladen voor je kind waarmee hij net als een ‘wETENschapper’ nieuwe voeding kan ontdekken.

Creatief met gezonde voeding: zo maak je eten LEUK

In deze module leer je hoe je creatief om kunt gaan met gezonde voeding. Een broccoli gaat het niet winnen van een donut: maak dus een feestje van gezond eten! Ontdek welke tools je kunt inzetten om de maaltijden weer leuk te maken. Je krijgt volop inspiratie om zelf aan de slag te gaan! Ook leer je over het belang van food educatie en weet je na deze module hoe je kinderen meer kennis en vaardigheden kan aanleren op het gebied van gezonde voeding

module:

06

module:

07

Wat is GEZONDE kindervoeding?

Je weet nu HOE je je kindje beter kunt laten eten. Maar… WAT geef je je kind te eten? In deze module leer je welke voeding en voedingsstoffen een opgroeiend kind nodig heeft zodat hij zich optimaal ontwikkelt.  Ook leer je meer over probiotica en basissuppletie; welke vitaminen heeft een kind nodig? Je weet je na deze module hoe je de ideale maaltijd égezonde tussendoortjes samenstelt.

Werkboek, maaltijdscript, templates + 60 recepten

Naast de nodige theoretische kennis is het ook super praktisch. Je krijgt een compleet werkboek met opdrachten. Je kunt de opgedane kennis dus meteen toepassen. Ook krijg je scripts (zodat je precies weet wat je moet zeggen tijdens de maaltijd) en leuke kids werkbladen met activiteiten die je samen met je kind kunt doen om eten weer leuk te maken. Het programma bevat veel extra downloads en heel veel toffe printable’s zoals ‘groente bingo’ en ‘wETENschapper’-werkbladen voor kids. Ook krijg je maar liefst 3 receptboeken voor gezonde tussendoortjes, ontbijtjes, lunches en avondeten.

Ontdek hier hoe andere ouders het programma hebben ervaren.

Al meer dan 1000 ouders gingen je voor!

Ben jij klaar voor verandering?

Ik ben er voor jou om de frustratie van de strijd aan tafel om te zetten in vertrouwen en plezier aan tafel. Ik geef je deskundige maaltijdstrategieën, wetenschappelijk onderbouwd voedingsadvies en ik ben natuurlijk zelf ook moeder – dus ik weet hoe het is.

Hallo, ik ben Viviènne

Ik ben kindervoedingscoach en zelf moeder van drie dochters (3, 5 en 8 jaar). Ik weet als geen ander hoe uitdagend gezond koken met een druk gezin kan zijn. En hoe frustrerend het is als je heerlijk en gezond gekookt hebt, maar je kind het niet eens wil proeven. 

Inmiddels eten mijn eigen kinderen goed. Maar mijn oudste 2 meiden hebben mijn skills aardig op de proef gesteld. Strijd aan tafel, borden die onaangeroerd bleven. Ik weet precies waar je doorheen gaat, mama! Ook tegen mij zeiden mensen “het is een fase”. Maar hoe fijn is het als jij precies weet hoe je hiermee om moet goed gaan. Zodat het gedrag niet erger wordt en je kindje minder gaat eten. Maar juist stap-voor-stap meer. Zodat eten weer een feestje wordt! 

Dit gebeurt er als je niet instapt

En hoe is dit als voorbeeld voor zijn (toekomstige) broers of zussen? 

Dit gebeurt er als je wél instapt:

Bovendien zit je boordevol nieuwe inspiratie om van gezond eten een feestje te maken!

Al meer dan 1000 ouders gingen je voor!

Ontdek hier hoe Anna, Daphne, Patricia & Olga het programma hebben ervaren.

5/5

“Fabián at alleen nog maar brood”

- Anna, moeder van Fabián (2,5 jaar)

5/5

“Er is geen stress meer aan tafel”

- Daphne, moeder van suze (1 jaar)

5/5

“Ik ben nog wekelijks verbaasd over wat hij allemaal durft te proeven”

- patricia (moeder van Joshua (2 jaar)

5/5

"Je zit als gezin gewoon heerlijk te genieten onder het eten. Het kan!"

- Olga, moeder van Elianne (5 jaar)