Bedankt voor het kijken!
Ik heb nog een leuke aanbieding...

Ik hoop dat je de masterclass interessant vond! Wil je graag aan de slag met een gevarieerd eetpatroon? Maar kun je wel wat inspiratie gebruiken? Speciaal voor jou omdat je het programma hebt gevolgd bij Opvoeden in Zelfvertrouwen
heb ik eenmalig 5 euro korting voor je,

KidsPROEF Complete Receptenboek nu met korting

Exclusieve aanbieding

Afronden

50 gezonde recepten voor ontbijt, lunch, avondeten en snacks voor het hele gezin

Laat je met dit (digitale) receptenboek inspireren om van gezonde en gevarieerde voeding voor kinderen een feestje te maken!

Kimberley
Lees verder
"Dit is echt HET kookboek die je in je kast moet hebben. Geweldige recepten en behalve gevarieerd ook hartstikke lekker!! Vivienne maakt gewoon iedere keer weer een feestje met al dat lekkers en dat proef en zie je terug. De kids hier genieten volop! En niet alleen de kids, ook manlief die normaal een moeilijke eter is 🙈 – mama van 2 kindjes (1 en 2)"
Nelleke
Lees verder
"Echt leuke, lekkere en bovendien gezonde recepten die altijd goed door mijn beide kinderen van 1 en 4 jaar worden gegeten! We ontbijten vrijwel iedere dag wel iets uit het receptenboek."
Jessica
Lees verder
"Mijn zoon van 16 maanden smult van alle recepten die ik maak uit dit boek. De onderste la in mijn vriezer ligt standaard vol met verschillende baksels die ik snel en makkelijk kan ontdooien waardoor hij altijd gezond en een verantwoorde maaltijd eet. Heel erg blij met mijn aankoop en zou het zeker aanraden👍🏻"
Bregje
Lees verder
Super leuk receptenboek met afwisselende recepten die zowel bij mijn zoontje van 1,5 jaar, als bij mijn pubernichtjes in de smaak vallen! Ik vind vooral de ontbijt, lunch en tussendoor recepten fijn omdat ik hier zelf niet zoveel variatie in aan wist te maken."
Tessa
Lees verder
"Super lekkere recepten vol afwisseling! Onze dochter van bijna 2 is een hele kieskeurige eter maar eet de ontbijtjes en tussendoortjes uit dit boek met smaak op, en van het avondeten dat we hieruit maken proeft ze steeds vaker iets. De gerechten zijn ook voor onszelf echt lekker en de tips zijn heel fijn!"
Vorige
Volgende

Meer dan 2000 blije ouders kochten dit boek!

nu met 5 euro korting

€19,95

€14,95