mini cursus

Hoe ga je om met suikers voor kids?

Stop de obsessie met zoet en leer snel en easy gezonde tussendoortjes samenstellen

 Een unieke mini cursus waarin je niet alleen leert HOE je een gezonde en ontspannen relatie met voeding voor kinderen opbouwt, maar ook WAT je kinderen kunt geven als gezonde traktaties, tussendoortjes en toetjes.

Vanaf NU met BONUS les ‘Hoe ga je om met alle verleidingen rondom Sinterklaas en kerst?’

Stop de obsessie met zoet voorgoed!

Vraagt jouw kind ook atijd om ‘iets lekkers’? Is zoet soms bijna een obsessie? Waar doe je nu goed aan? Verbieden… of juist niet? En hoe zit het met belonen met lekkers? En misschien ben je thuis al veel bezig met gezonde voeding. Maar hoe ga je dan om met al die verleidingen buiten de deur?

In deze gloednieuwe cursus leer je:

  • Hoe je voorkomt dat je kinderen geobsedeerd raken door zoet – en wat je kunt doen als ze dit al zijn!
  • Wat suiker doet bij kinderen
  •  De basisprincipes voor een gezonde relatie met voeding
  • Hoe je omgaat met ongezonde voeding buitenshuis (opa en oma, traktaties, feestjes etc.)
  • Snoepadvies per leeftijd
  •  Hoe je makkelijk zelf gezonde tussendoortjes kunt maken (zonder suiker)
  •  Hoe je over (on)gezonde voeding praat met je kind
  •  Labels lezen: waar kun je op letten in de winkel?
  • NIEUW: nu met bonusles ‘hoe ga je om met verleidingen rondom Sinterklaas en kerst?’

Wie zoet is krijgt... lekkers

Een krentenbol bij de bakker, snoep als cadeautje bij het afzwemmen of tijdens de avondvierdaagse, traktaties op school, paaseitjes vanaf maart, pepernoten vanaf oktober en de dagelijkse snoepjes en koekjes: suiker is overal . En dan hebben we het nog niet eens over de verborgen suikers die je in veel voedingsmiddelen vindt. Benieuwd hoéveel suiker we eigenlijk eten, wat is te veel en en wat het doet met een kinderlijf? En..  hoe je hier op een gezonde manier hiermee omgaat? Hoe leren we onze kinderen over suiker zónder dat we angst of juist een obsessie creeëren? 

cursus reviews

+300 tevreden ouders gingen je voor

Investering mini cursus

Eenmalig

€49

(inc. btw)

Hi, ik ben Viviènne

Ik ben kindervoedingscoach en ik help ouders bij het gezond (op)voeden van hun kinderen. Van eerste hapje tot kieskeurige peuters en kleuters.  Ik ben zelf ook moeder en heb drie dochters van 3, 5 en 7 jaar. Wist je dat de basis voor gezonde eetgewoonten al in de kinderjaren worden gelegd? 

We leven in een wereld waarin we een overload aan informatie krijgen. En het is het lastig je antwoorden te vinden. Je leest blogs, instagram posts en krijgt advies van het consultatiebureau. Maar veel informatie is tegenstrijdig en je twijfelt of je het wel goed doet. Ik weet precies hoe het voelt. Als moeder van drie kinderen heb ik ook de stress, verwarring, de zorgen en het overweldigende gevoel ervaren dat gepaard gaat met het gezond (op)voeden van je kinderen. 

Ik ben er jouw twijfels over (op)voeding in vertrouwen om te zetten. Ik combineer mijn kennis als kindervoedingscoach en de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van voeding samen mét mijn ervaring als moeder én de ervaringen van de duizenden ouders die ik inmiddels al heb mogen inspireren met mijn tips, workshops, receptboeken  en cursussen.