Meld je aan op de wachtlijst

BabyPROEF Eerste hapjes cursus

Dit is dé cursus waarin jij je baby lekker en met plezier leert eten. Geef je baby de juiste basis mee. Je hoeft niet de kiezen tussen stukken of gepureerde hapjes. Je kunt het ook allebei doen! Soon more!

Planning: opent zomer 2023.

Hallo, ik ben Viviènne

Ik ben kindervoedingscoach en zelf moeder van drie dochters (2, 4 en 7 jaar). Ik help ouders hun kinderen weer beter te laten eten. Van eerste hapje tot kieskeurige eters.

We leven in een wereld waarin we een overload aan informatie krijgen. En het is het lastig je antwoorden te vinden. Je leest blogs, instagram posts en krijgt advies van het consultatiebureau. Maar veel informatie is tegenstrijdig en je twijfelt of je het wel goed doet. Ik weet precies hoe het voelt.

Als moeder van drie kinderen heb ik ook de stress, verwarring, de zorgen en het overweldigende gevoel ervaren dat gepaard gaat met het gezond (op)voeden van je kinderen.

Die eerste jaren van een kinderleven daarin wordt de blauwdruk gelegd voor de gezondheid voor hun latere leeftijd.  Het is mijn missie om alle kinderen die gezonde basis mee te geven.

Ik ben er om jouw zorgen of twijfels weer om te zetten in vertrouwen!

Meld je aan voor de wachtlijst

Je krijgt dan als eerste bericht wanneer de cursus opent!