Meld je aan op de wachtlijst

KidsPROEF Beter Eten-programma

Dit is hét (12 weken) programma dat afrekent met stress aan tafel en helpt kieskeurige eters beter en gevarieerder te leren eten, mét voeding die gezond is voor hun groei en ontwikkeling. Meld je vrijblijvend aan voor de wachtlijst. Je hoort dan als eerste wanneer het groepsprogramma weer opent!

Planning: opent voorjaar 2024.

Hallo, ik ben Viviènne

Ik ben kindervoedingscoach en zelf moeder van drie dochters (3, 5 en 7 jaar). Ik weet als geen ander hoe uitdagend gezond koken met een druk gezin kan zijn. En hoe frustrerend het is als je heerlijk en gezond gekookt hebt, maar je kind het niet eens wil proeven. 

Inmiddels eten mijn eigen kinderen goed. Maar mijn oudste 2 meiden hebben mijn skills aardig op de proef gesteld. Strijd aan tafel, borden die onaangeroerd bleven. Ik weet precies waar je doorheen gaat, mama! Ook tegen mij zeiden mensen “het is een fase”. Maar hoe fijn is het als jij precies weet hoe je hiermee om moet goed gaan. Zodat het gedrag niet erger wordt en je kindje minder gaat eten. Maar juist stap-voor-stap meer. Zodat eten weer een feestje wordt! 

Meld je aan voor de wachtlijst

Je krijgt dan als eerste bericht wanneer het programma weer van start gaat… 🥳🥳