Meld je aan op de wachtlijst

KidsPROEF Beter Eten-programma

Dit is hét (12 weken) programma dat afrekent met stress aan tafel en helpt kieskeurige peuters en kleuters beter en gevarieerder te leren eten, mét voeding die gezond is voor hun groei en ontwikkeling. 

Wil jij ook zo graag dat je kind gevarieerder gaat eten? En weer nieuwe voeding probeert zonder het te weigeren? Wil je maaltijden zonder strijd, onderhandelingen of iPad?

Verlang jij naar een situatie dat eten gewoon ontspannen is en dat er weer plezier aan tafel is?

Wil je weten hoe gezonde voeding er voor jouw kind uit kan zien en hoe je zeker weet dat je kind geen voedingstoffen mist?

Maar heb jij net dat zetje nodig om de verandering in te zetten?

We zijn net gestart met een nieuwe groep. In oktober open we het programma weer opnieuw.

 Meld je vrijblijvend aan voor de wachtlijst. Je krijgt in het najaar de invite om je in te schrijven voor het programma mét een exclusief aanbod omdat je op de wachtlijst staat.

cursus reviews

Deze ouders gingen je voor en de resultaten zijn verbluffend.

Ontdek hier hoe andere ouders het programma hebben ervaren.

Al meer dan 800 ouders gingen je voor!

Meld je aan voor de wachtlijst

En krijg wanneer de deuren van het KidsPROEF Beter Eten-programma open gaan een speciaal aanbod alleen voor de wachtlijst .

Hallo, ik ben Viviènne

Ik ben kindervoedingscoach en zelf moeder van drie dochters (3, 5 en 8 jaar). Ik weet als geen ander hoe uitdagend gezond koken met een druk gezin kan zijn. En hoe frustrerend het is als je heerlijk en gezond gekookt hebt, maar je kind het niet eens wil proeven. 

Inmiddels eten mijn eigen kinderen goed. Maar mijn oudste 2 meiden hebben mijn skills aardig op de proef gesteld. Strijd aan tafel, borden die onaangeroerd bleven. Ik weet precies waar je doorheen gaat, mama! Ook tegen mij zeiden mensen “het is een fase”. Maar hoe fijn is het als jij precies weet hoe je hiermee om moet goed gaan. Zodat het gedrag niet erger wordt en je kindje minder gaat eten. Maar juist stap-voor-stap meer. Zodat eten weer een feestje wordt!